Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Роздільнянська територіальна громада

30.07.2024 09:24

Щодо популяризації послуг Державної служби зайнятості у громаді

2e61b6e9-8790-4854-a169-a04691b79254.jpg

З метою популяризації послуг Державної служби зайнятості в.о.директора Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Кукішева відвідала Центр надання адміністративних послуг Роздільнянської міської територіальної громади. Цього дня там зібралися адміністратори старостатів громади. Директор зауважила, що головне завдання Державної служби зайнятості – допомагати людям знайти роботу та співпраця з роботодавцями. Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні – одна з найбільш затребуваних соціальних послуг, які надає служба зайнятості громадянам. Розповіла вона про Одеський ЦПТО, де можна отримати безліч затребуваних на ринку праці робітничих професій. Було надано інформацію про надання ваучерів на навчання, отримання мікрогрантів на відкриття або розвиток власної справи, активні програми зайнятості для роботодавців.

Також було акцентовано увагу на роботі з внутрішньо переміщеними особами та учасниками бойових дій, які проживають на території Роздільнянської громади.

Отриману інформацію щодо послуг служби зайнятості адміністратори можуть безпосередньо донести до мешканців громад, які вони обслуговують.

 


Громада у соцмережах: